Ο απορροφητήρας είναι μία βασικές ηλεκτρικές συσκευές σε ένα νοικοκυριό. Αποτελεί συσκευή που έχει καθημερινή χρήση διότι αποβάλει τις δυσάρεστες οσμές μετά το μαγείρεμα. Βοηθάει στην καλύτερη ποιότητα του μαγειρέματος της τροφής μας. Η AEG πιστή στην τακτική της επεκτάθηκε σε αυτόν τον τομέα ηλεκτρικών συσκευών με σεβασμό στον καταναλωτή. Αποτελούν πυλώνα στον τομέα. Όμως η φθορά του χρόνου ή η υπερβολική χρήση όπως και άλλοι ενδογενείς η εξωγενείς παράγοντες δεν μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στον απορροφητήρα. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για εσάς. Επισκευή απορροφητήρων AEG στην oikoantallaktiki.

Και εδώ ερχόμαστε εμείς με 30 χρόνια εμπειρία πάνω στον χώρο των βλαβών. Είμαστε στην πόρτα σας για να καταστήσουμε τον απορροφητήρα σας και πάλι λειτουργικό. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα ήταν ευδόκιμο να μας δώσετε το serial number της συσκευής σας καθώς και το PNC.


Εάν έχετε διαπιστώσει κάποια δυσλειτουργία στη συσκευή σας μη διστάσετε .Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας με έναν από τους τρόπους άμεσης επικοινωνίας. Θα χρειαστούμε μία σύντομη περιγραφή της συμπεριφοράς του πλυντηρίου ρούχων σας. Tο έμπειρο προσωπικό του τηλεφωνικού μας κέντρου, θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων (όπου αυτό είναι εφικτό) για τις πιθανές βλάβες που ταιριάζουν στην περιγραφή σας και μία, κατά προσέγγιση, εκτίμηση κόστους επισκευής.

Πριν από την επικοινωνία θα ήταν καλό να γνωρίζετε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά για την συσκευή σας όπως την μάρκα και το μοντέλο της. Έτσι θα αποφύγετε όποια καθυστέρηση κατά την επικοινωνία σας με τον τεχνικό μας. Οδηγίες θα βρείτε πατώντας στην μάρκα σας παρακάτω.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2311 211834. Ή να συνομιλήσετε γραπτός με τεχνικό μας, σε πραγματικό χρόνο. Μπορείς να γράψεις την ερώτηση σας στο παράθυρο διαλόγου στην δεξιά πλευρά. Αφήνοντας απλός το τηλέφωνό σας θα σας καλέσουμε εμείς μέσα σε δύο λεπτά.

Αν θέλετε μπορείτε να μας αφήσετε μια πλήρη περιγραφή της βλάβης στη φόρμα επικοινωνίας μας εδώ και θα σας καλέσει ένας τεχνικός μας άμεσα.

Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση άμεσα, υπεύθυνα, οικονομικά και με γραπτή εγγύηση επισκευής!