Βλάβη στο πλυντήριο ρούχων..
Το πλυντήριο ρούχων είναι από τις βασικές ηλεκτρικές συσκευές σε κάθε οικία. Αυτό κάνει τις επισκευές πλυντηρίων ρούχων, μία υπηρεσία που θα διευκολύνει την καθημερινότητά μας. Όταν χρειαστεί άμεσα ένας έμπειρος τεχνικός για service πλυντηρίων ρούχων, καλέστε μας ώστε η επισκευή της βλάβης του πλυντηρίου ρούχων να γίνει άμεσα, σωστά και να διαρκέσει περισσότερο. Στην oikoantallaktiki με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή πλυντηρίων ρούχων θα βρείτε άμεσα εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας εξυπηρετήσει αυθημερόν. Παρέχουμε ετοιμοπαράδοτα γνήσια ανταλλακτικά ή δοκιμασμένα ανταλλακτικά καλύτερης ποιότητας. Γραπτή εγγύηση επισκευής .

Το πλυντήριο ρούχων δεν λειτουργεί σωστά..
Έχετε διαπιστώσει κάποια διαρροή ή δυσλειτουργία στο πλυντήριο σας; Έβγαλε στην οθόνη κάποιον κωδικό βλάβης; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας με έναν από τους τρόπους άμεσης επικοινωνίας. Θα χρειαστούμε μία σύντομη περιγραφή της συμπεριφοράς του πλυντηρίου ρούχων σας και το έμπειρο προσωπικό του τηλεφωνικού μας κέντρου, θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων (όπου αυτό είναι εφικτό) για τις πιθανές βλάβες που ταιριάζουν στην περιγραφή σας και μία, κατά προσέγγιση, εκτίμηση κόστους για την επισκευή του πλυντηρίου σας.

 

Θέλετε να έρθει στο χώρο σας άμεσα τεχνικός για service – επισκευή πλυντηρίου ρούχων;
Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2311 211834 ή να μας στείλετε άμεσο μήνυμα πατώντας το κουμπί κάτω δεξιά. Αφήνοντας απλός το τηλέφωνό σας θα σας τεχνικός πλυντηρίου μέσα σε δύο λεπτά.

Αν θέλετε μπορείτε να μας αφήσετε μια πλήρη περιγραφή της βλάβης στη φόρμα επικοινωνίας μας εδώ και θα σας καλέσει ένας τεχνικός μας άμεσα.

Πριν από την επικοινωνία θα ήταν καλό να γνωρίζετε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά για του πλυντηρίου ρούχων σας, όπως την μάρκα και το μοντέλο της. Έτσι θα αποφύγετε όποια καθυστέρηση κατά την επικοινωνία σας με τεχνικό μας. Οδηγίες θα βρείτε πατώντας στην μάρκα σας παρακάτω.

 

Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση άμεσα, υπεύθυνα, οικονομικά, με στόχο την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης του πλυντηρίου ρούχων σας.

Πότε πρέπει να έρθει τεχνικός πλυντηρίων ρούχων στο χώρο σας;
Το πλυντήριο ρούχων δε βγάζει τα νερά;
Αν το πλυντήριο διακόψει τη λειτουργία του και μέσα έχει νερά κάνουμε τις παρακάτω κινήσεις:
Βάζουμε το πρόγραμμα άντληση – στύψιμο. Αν το πλυντήριο αδειάσει πριν το βάλετε ξανά να πλύνει, καθαρίστε το φίλτρο. Αν δεν αδειάσει καθαρίστε το φίλτρο.

Δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων;
Αν το πλυντήριο έχει ολοκληρώσει την πλύση, το βγάζετε από την πρίζα και δοκιμάζετε να ανοίξετε την πόρτα σε πέντε λεπτά. Αν η πόρτα ανοίξει και σας κάνει το ίδιο και στην επόμενη πλύση, θα χρειαστεί να το δει τεχνικός πλυντηρίων.
Αν έχει νερά μέσα στον κάδο.
Αδειάστε τα νερά βάζοντας το πρόγραμμα άντληση-στύψιμο και αφού τα νερά αδειάσουν περιμένετε μερικά λεπτά και ανοίξτε την πόρτα. Αν δεν ανοίξει θα πρέπει να έρθει τεχνικός.

Βγάζει κωδικό βλάβης στην οθόνη;
Όταν ξεκινάει το πλυντήριο, η πλακέτα κάνει έναν διαγνωστικό έλεγχο. Αν κάποιο εξάρτημα δεν λειτουργεί ή δεν λειτουργεί σωστά, θα βγάλει στην οθόνη έναν κωδικό βλάβης. Τον κωδικό θα πρέπει να τον σημειώσετε και να τον πείτε στον τεχνικό μας, μαζί με το μοντέλο του πλυντηρίου.

Το πλυντήριο ρούχων δεν ανάβει;
Όταν το πλυντήριο ρούχων δεν ανάβει, βάλτε στην πρίζα του πλυντηρίου μία άλλη συσκευή να δείτε αν η πρίζα έχει ρεύμα. Αν δεν έχει ρεύμα, κοιτάξτε μήπως έχει πέσει καμία ασφάλεια. Αν η συσκευή που βάλατε λειτουργεί κανονικά αλλά το πλυντήριο δεν ανάβει πρέπει να το δει τεχνικός μας.

Δεν γυρίζει ο κάδος στο πλυντήριο ρούχων;
Όταν διαπιστώσουμε ότι δεν γυρίζει ο κάδος, διακόπτουμε το πρόγραμμα, αφαιρούμε τα ρούχα και ξεκινάμε το πλυντήριο άδειο.
Το πλυντήριο γεμίζει νερό και γυρίζει ο κάδος: Στην περίπτωση αυτή, διακόπτουμε την πλύση,κάνουμε άντληση του νερού βάζοντας στην άντληση ή στο στύψιμο. Βάζουμε λιγότερα ρούχα και ξεκινάμε το πλυντήριο. Μπορεί να λειτουργήσει μερικές φορές, αλλά σύντομα το πλυντήριο θα χρειαστεί επισκευή.

Το πλυντήριο ρούχων δε βγάζει τα νερά στην άντληση;
Για να καθαρίσουμε το φίλτρο, βγάζουμε το πλυντήριο από την πρίζα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το νερό που έχει μέσα στο πλυντήριο θα αδειάσει στο πάτωμα. Κάτω δεξιά στα περισσότερα πλυντήρια βρίσκετε το φίλτρο του πλυντηρίου ρούχων. Το γυρίζουμε αριστερόστροφα (λίγο) και ξεκινάει να βγάζει νερό. Το αφήνουμε να αδειάζει αργά για να προλαβαίνουμε να μαζεύουμε τα νερά. Όταν σταματήσει να βγάζει νερά, ξεβιδώστε το φίλτρο και καθαρίστε το. Για να ξεβιδώσετε το φίλτρο δεν χρειάζεται χρήση εργαλείων γιατί είναι εύκολο να σπάσει.

Το φίλτρο δεν ξεβιδώνει;
Αν το φίλτρο δεν ξεβιδώνει χωρίς χρήση εργαλείου, σημαίνει ότι κάτι το εμποδίζει να βγει και θα πρέπει να έρθει τεχνικός πλυντηρίων ρούχων.

Καθαρίσατε το φίλτρο και δεν βγάζει τα νερά;
Αν καθαρίσατε το φίλτρο και δεν αδειάζει ξανά τα νερά σημαίνει ότι: Έχει χαλάσει η αντλία αποχέτευσης ή έχουν βουλώσει σωλήνες εσωτερικά στο πλυντήριο. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, θα πρέπει να το δει τεχνικός μας.

τεχνικός service επισκευές βλάβες πλυντηρίων ρούχων
Επισκευή Πλυντηρίων Ρούχων
Επισκευές πλυντηρίων ρούχων, αυθημερόν από 9.00 – 21.00, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2311 211834, τεχνικός πλυντηρίων ρούχων έρχεται στο χώρο σας και πραγματοποιεί την επισκευή του πλυντηρίου.